Зірка телесеріалу" Моя прекрасна няня " Анастасія Заворотнюк зараз проходить посилене лікування від важкого онкологічного захворювання. І поки вона не виходить на контакт з журналістами і не спілкується з фанатами, увага шанувальників прикута до її дочки — 24-річної красуні-блогерки Ганні Заворотнюк.

Читайте Знай в Google News!

Анна регулярно публікує в своєму Instagram барвисті і стильні фотографії. Цього разу вона звернулася до фанатів за допомогою і новорічним настроєм.

"Привіт друзі, розкажіть який був подарунок, який запам'ятовався, який ви дарували або отримували на Новий Рік?🎄 🎁 ❤ ️ 💫 мені потрібне натхнення", - написала Анна.

Дівчина в маленькій чорній шкіряній сукні на тонких бретелях зробила селфі в дзеркалі для фото до публікації. Вона позує в магазині і хоч питання про свято, вона дуже зосереджено і без натяку на посмішку дивиться в камеру.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Фанати не пройшли повз публікацію і поділилися своїм досвідом новорічних подарунків, які вони отримували або презентували близьким. Крім відповіді на питання ані вони відзначили її красу, але були і ті, хто вважають, що найважливішим подарунком на будь-яке свято є здоров'я найближчих людей.

" подрузі подарувала instax щоб у неї збереглося безліч спогадів💖 💖 💖 💖", " ніякого подарунка мені взагалі ніколи ніхто не дарував. Тому нічого про це сказати не можу. 🌸 Ань, дуже красива ♥️, " Такого не було, напевно...", "Добрий день👏 Точно не можу сказати, так як саме на Новий рік не отримувала такого щоб прям запам'яталося. Ви така мила Анюта, шалено шикарно виглядаєте❤️", "у мене всі подарунки запам'ятовуються, тому що всі завжди дотримуються списку", "найкращий подарунок мені – внучка", "пісню", "дочка народилася", "дуже багато таких подарунків було😊гарного дня, Ганнуся", " я дарувала на Новий Рік молодій людині набір Гаррі Поттера:шарф, зробила сама снітч, чарівну паличку і карту мародерів. Він великий фанат Гаррі Поттера і був дуууже щасливий", "ніякі 😂 😂 😂 ні я ні мені", " на даний момент просто хочеться щоб всі люди і особливо рідні були здорові. І це напевно найбільший і Найкращий подарунок у світі", "яка ти така красива", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк втомилася страждати і вирішила розвіятися.

Як повідомляв Знай.ua, Заворотнюк зізналася в муках, вже немає сил мовчати.

Також Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк здорова і щаслива, в мережі показали пам'ятний знімок.