ЗСУ, cкріншот: YouTube

День Збройних сил України 2020: найкращі привітання

У неділю, 6 грудня, в нашій країні відзначається День Збройних сил. Свято було засновано Постановою Верховної Ради в 1993 році. День ЗСУ відзначають сухопутні, повітряні та військово-морські війська. 6 грудня не є офіційним вихідним днем, але всі військові в цей день приймають привітання. До речі, в 2020 році ця дата припадає на неділю.

карантин в Україні, фото unian

За знаходження на самоізоляції можна отримати гроші - в Мін'юсті розповіли як

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Українці, які офіційно перебувають на самоізоляції через необхідність запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, можуть розраховувати на компенсацію у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності. Про це повідомляється в інформаційному матеріалі, розміщеному на сторінці Міністерства соцполітики в Facebook.

крематорій , скрін з відео

"Здав бабусю - отримав знижку": українці жорстко потролили крематорій, теплом якого збираються опалювати школи

У Дніпрі вирішили побудувати сучасний крематорій, теплом від якого збираються опалювати будинки і школи. У Шевченківському районі Дніпра біля кладовища збираються побудувати крематорій за європейськими стандартами. Про це розповів заступник мера міста Михайло Лисенко.

Володимир Гройсман, скріншот відео

Гройсман закликав Зеленського нарешті подумати про народ: "Треба знайти"

Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який поки не займає жодних офіційних посад, висловився щодо зобов'язань уряду допомоги населенню. Відповідний пост було розміщено на сторінці політика в соціальній мережі Facebook.

Квартири, скріншот: YouTube

Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Українцям хочуть додати нову статтю витрат у платіжках за комуналку: нею стане абонплата за комунальні послуги. Це передбачається вже прийнятим Верховною Радою України законом № 4383 "Про житлово-комунальні послуги". В першу чергу інновація стосуватиметься жителів багатоквартирних будинків, в яких не утворено ОСББ — у останніх абонплату вже врахована в платіжках. А ось тим, кого обслуговують ЖЕКи доведеться зіткнутися з новими витратами.