Важливі новини для призовників, військовозобов'язаних та резервістів: відповідно до постанови Кабміну №1487, оновлення даних тепер має суворий регламент. Як повідомив керівник служби зв'язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК Роман Істомін, громадяни зобов'язані повідомляти про зміни персональних даних у семиденний термін.

Роман Істомін підкреслив, що після закінчення 60-денного терміну, військовозобов'язані повинні продовжувати оновлювати свої дані. Цей обов'язок залишається актуальним незалежно від обставин і змін у житті призовників та резервістів. Зокрема, це стосується змін у місці проживання, складі сім'ї, місці роботи, навчання та інших особистих даних.

Мобілізація. Фото: скрін youtube

Відповідно до постанови Кабміну №1487, призовники, військовозобов'язані та резервісти повинні особисто інформувати органи, у яких вони на обліку, про будь-які зміни персональних даних. Це варто зробити у термін протягом семи днів з моменту змін. Такий підхід допомагає забезпечити своєчасне оновлення інформації та уникнути можливих непорозумінь.

Крім того, громадяни повинні надавати відповідні документи, що підтверджують право на відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації. Це можуть бути документи про стан здоров'я, сімейні обставини, навчання чи роботу. Всі підстави повинні бути аргументовані і підтверджені офіційними документами, які варто подавати до ТЦК у встановлений термін.

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

Показати ще

Нагадаємо, Українців мотивуватимуть мобілізуватися: обійдуться без бусиків та ТЦК

Раніше ми розповідали, що ТЦК оштрафує ухилянтів і за кордоном: які суми доведеться віддати

Також, Навіть без війського квитка: які послуги чоловіки можуть отримати за кордоном