З'явилася інформація, що поліція Виноградова Закарпатської області підтвердила, що розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту групи ромів із працівниками ТЦК і СП.

Так, увечері 3 травня біля входу на територію Виноградівського ТЦК зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували громадський порядок та вчиняли хуліганські дії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби ГУ НП у Закарпатській області.

Роми штурмують ТЦК, скріншот: Facebook

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що в такий спосіб представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Повідомлення поліції Закарпатської області, скріншот: Facebook

"Коли учасники конфлікту намагалися силоміць відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК і СП здійснили попереджувальні постріли в повітря. На місці події забезпечували громадський порядок кілька екіпажів поліції. Ніхто з присутніх унаслідок хуліганських дій не постраждав. Наразі конфлікт із цього приводу вичерпано", - зазначили в поліції.

Слідчі кваліфікували такі дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці дадуть правову оцінку. Винним у скоєнні хуліганства загрожує ув'язнення строком до 7 років.

Так, у ніч на 4 травня у Виноградові Закарпатської області стався конфлікт зі стріляниною між ромами і співробітниками ТЦК. Заворушення сталися через мобілізацію чоловіка із села Онок Берегівського району. Як повідомили жителі села, представники ТЦК мобілізували їхнього односельця, якого вранці 3 травня зупинили на місцевому базарі. Роми стверджують, що чоловік хворий і не може бути мобілізований.

Нагадаємо, "Еб*на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць «запакували» волонтера і з кулаками накинулися на жінок.

Раніше повідомлялося, у Полтавського уклоніста Заволоки з'явився послідовник: чіпляється до ТЦК і провокує військовослужбовців.

Також, "Біль, нас так ніколи не хитало": MamaRika і Сергій Середа через сварки зняли цілий фільм.