Якось у Києві жінка вирушила у поїздку громадським транспортом разом зі своєю неповнолітньою дочкою. Вона відмовилася платити за проїзд дитини, оскільки донька не мала учнівського квитка, який дозволяв би йому їздити безкоштовно.

Це порушення було зареєстроване і жінка могла бути притягнута до відповідальності за статтею 185-9 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тролейбус, фото Знай

Жінка відмовилася купити квиток для своєї доньки під час поїздки у тролейбусі №17 та після відмови залишити транспортний засіб.

На судовому засіданні вона аргументувала, що хоч і платила за власний проїзд, не мала обов'язку платити за проїзд доньці, яка теоретично мала право на безкоштовний проїзд.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Автобус, фото: YouTube

Контролер із "Київпастрансу", який перевіряв документи у тролейбусі, розповів суду, що запропонував жінці купити квиток для доньки, але отримав відмову.

Зрештою суд дійшов висновку не стягувати з жінки штраф чи інші покарання. Натомість її відпустили з усним зауваженням, закривши справу без подальших наслідків за адміністративне правопорушення.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua за безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, через зраду поляків страждають військові: скільки недоотримають ЗСУ через блокування кордонів.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв перегляд тарифів на громадський транспорт: чи доведеться платити ще більше