До українців звернувся командир відділення 92 ОШБр, він розповів, що серед усіх проблем, які його турбують в Україні, найбільш обурливими є не олігархи, мажори або корупція, а ті, кого він називає ухилянтами.

За його словами, ці особи, військовозобов'язані, які уникають своїх обов'язків перед країною, використовуючи лазівки в системі, аби не стикатися з ризиком.

Українська армія (ЗСУ)

Вони не реєструються належним чином, ухиляються від роботи за офіційним місцем, ігнорують офіційні повістки або навіть тікають з країни.

"Найгірше, що мене бісить в Україні — це не олігархи і мажори, не колективне заперечення прав людини, не корупція і не дармоїди-правоохоронці та навіть не срані русскоязЬІчніки-активісти, а й**ані ухилянти. Ухилянти — це також і кнопкодави, які з політичних або особистих мотивів ухиляються від свого обовʼязку встановити чіткі правила, щоб закрити дірки для ухилянтів і почати переслідувати їх за законом", — написав Маслов.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Його критика не спрямована проти тих, хто служить або вносить вклад іншими способами. Він визнає, що обставини можуть бути різними.

Однак, існують випадки, коли ухилення від обов'язків є очевидним і не виправданим. Проблема полягає у відсутності суспільного осуду та правових санкцій для таких осіб.

Українська армія (ЗСУ)

Місце ухилянтів — концтабори і штрафбати. Для них мають бути створені ці інститути примусової праці на перемогу. Проте, ухилянти в Верховній Раді не спроможні навіть скасувати повістки і захоплення людей на вулицях, встановивши єдиний для усіх "перепис населення" і санкції за неперебування на обліку вважає Леонід Маслов

Він вважає, що така поведінка підриває основи держави та сприяє створенню атмосфери безкарності.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua адвокати пояснили, на скільки законна повістка, виписана "на коліні"

Також, Знай.ua писав про посилення мобілізації в Україні: кому дозволять стукати в двері з повісткою, і 200 тисяч штрафу ухилянтам