У Полтаві трапилась напружена ситуація, що швидко обросла скандалом між громадянином та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

В епіцентрі подій опинився чоловік, якому спробували вручити повторну повістку прямо на Центральному ринку міста, що призвело до конфлікту.

Ситуація загострилася до такої міри, що виникла бійка та штовханина, про що свідчать кадри, поширені користувачами в соціальних мережах.

мобілізація в Полтаві \ кадр з відео

На допомогу долучились правоохоронці, які встановили особу чоловіка, що опирався прийому повістки. Виявилось, що він – 45-річний місцевий житель. З ним наразі працюють співробітники поліції.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Показати ще

Відеозапис інциденту показує напружену атмосферу: чоловік, ймовірно, працівник ТЦК, намагається утримати громадянина за одяг, не дозволяючи йому покинути місце. Очевидці ситуації активно втручаються, вимагаючи у працівника ТЦК пред'явити посвідчення.

За словами однієї з жінок, що була свідком подій, чоловік намагався захистити молодика, якому вже була вручена повістка, але зіткнувся з агресивною реакцією.

"Він заступився за молодого хлопця, який уже отримав повістку. І отримав у відповідь лайку...", – розповіла вона.

Також ми раніше повідомляли, що кожен другий співробітник ТЦК не брав участі у бойових діях: Генштаб поділився статистикою. У інформації, наданій Генштабом, зазначено, що лише 46% військовослужбовців із ТЦК брали участь у бойових діях. Тобто практично кожен другий співробітник не бував на передовій.