Клієнтка Ощадбанку поскаржилася на роботу фінансової установи через заблокований соціальний рахунок. Жінка стверджує, що дії банку незаконні.

Відповідна скарга з'явилася на сайті Мінфін. Українка розповіла, що Ощадбанк безпідставно утримував її гроші. Водночас зазначається, що це питання вже вирішено.

"Ощад порушує закони! Шахраї! Безпідставно утримують соціальні гроші!!! (Питання вирішене, 17.02.2021). Ощадбанк порушує всі закони, це просто повне беззаконня. Заблокував мені соціальний рахунок через те, що якийсь чоловік поскаржився один раз, що йому не підійшов відправлений торік мною б/ушний товар (оплата не на соціальний рахунок, а на звичайний, дебетовий, була!). Всі зобов'язання з мого боку були виконані, але людина, мабуть, вирішила і товар собі залишити, і гроші повернути. І банк повівся на цю провокацію!", - йдеться у повідомленні.

Ощадбанк, скріншот відео

Клієнтка банку наголосила, що Ощадбанк не мав права блокувати її рахунок без постанови суду. А лише на підставі "якоїсь бездоказової скарги фізичної особи, яка навіть клієнтом вашого банку не є".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Підстав для блокування ніяких немає і не було ніколи! Це повне беззаконня, я не можу отримати кошти, які мені виділяє держава! Шахрайство на 100%!", - наголосила вона.

Жінка додала, що з цим питанням зверталася у відділення, де був відкритий рахунок, а також в службу безпеки Ощадбанку. Там їй сказали, що вона нічого не зможе зробити, якщо не поверне гроші покупцеві. Вона також зауважила, що покупець вже кілька місяців як отримав її товар і користувався ним.

"Я в шоці, Ощад, вам закони не писані??? На яких повноваженнях ви втручаєтеся в процес між покупцем і продавцем?! В обов'язковому порядку буду звертатися до суду, прокуратури і скаржитися в Національний Банк України!", - додала вона.

"Доброго дня! Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та номер телефону. Ситуацію перевіримо детальніше.", - відреагували співробітники фінансової установи. Ощадбанк

Скрін: minfin.com.ua

Нагадаємо, офіцер ЗСУ розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"". Офіцер Збройних сил України Олег Ткаченко розповів, як розпочалася незаконна окупація Криму

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності