Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

На минулій суботі, 20 лютого 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся п'ятий епізод масштабного проекту "Маска". Шостий випуск українці побачать вже сьогодні, 27.02.2021. Про це і вирішила нагадати Полякова в новій публікації.

"Найкращі плани на вечір суботи - вмикати телевізор і всією сім'єю дивитися новий випуск улюбленого гіпершоу @maskaukrainetv 😍. Побачимося о 21: 00 в ефірі", - написала співачка в підписі до публікації, на якій вона постала в досить цікавому вбранні з великим круглим, плоским капелюхом і в картатому купальнику з накидкою.

Оля Полякова, скріншот: Instagram

"Дуже чекаю цей випуск 😍 і цей образ🤤🔥", "Чекаю 😍 😍 😍 Оля а коли випуск де у вас образ типу з душа?", "Навіть, не знаю, як можна вгадати хто співає під маскою. 😂 Але смішно, однозначно))) будемо дивитися", "Як я хочу щоб вже були ваші концерти", "Обов'язково включу! Дивлюся Канал Україна тільки заради тебе☺", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова гаряче потрусила стегнами у вузенькому вбранні: "Королева танцю"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова вразила перевтіленням: "З будь-якого страшка можна зліпити що завгодно"

Знай.ua писав, Данилко не встояв перед попою Поляковою на "масці": Оля нагнулася прямо перед ним