У 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап.

Його агент повідомив, що він "мирно помер після тривалої хвороби в колі сім'ї". Про це повідомляє видання BBC News. Зірка серіалів "Корона" і "Абатство Даунтон" помер на 81-му році життя.

Рональд Пікап, скріншот: Youtube

Рональд Пікап народився 7 червня 1940 року, згодом навчаючись в Королівській академії драматичного мистецтва в Лондоні. Після чого він, в 1964 році, отримав свою першу роботу в кінематографі. Пікап знявся в одному з епізодів усіма відомого серіалу "Доктор Хто".

За свою тривалу кар'єру він встиг знятися в багатьох хороших фільмах. Серед помітних ролей в кар'єрі можна виділити картини "Принц Персії: Піски часу", "Темні часи", "Скарлетт", "Лоліта", "Чисто англійські вбивства", "Кінець параду", "Готель "Меріголд": Кращий з екзотичних" і "Викличте акушерку". Крім цього, Рональд Пікап грав на сцені "Ройал-Корт" і Королівського театру "Хеймаркет".

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

В кінці XX століття, в 1998 році, його номінували на театральну премію Лоуренса Олів'є за роль у виставі "Погляд Емi".

Рональд Пікап, скріншот: Youtube

Нагадаємо, пішов з життя талановитий Андрій Мягков: кращі ролі легенди кіно. Однією з перших його робіт Мягкова була роль у виставі "Дядечко сон" по Достоєвському, але тоді ще рано було говорити про славу. Адже велика популярність прийшла до нього в 1975 році після виходу фільму Ельдара Рязанова "Іронія долі, або з легким паром".

Як повідомляв "Знай.ua", помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов

Знай.ua писав, популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі: "був схожий на казкового героя"