Днями перший заступник командувача Об'єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь вручив від імені Головнокомандувача Збройних сил України нагороди найкращим військовим, які відзначилися зразковим виконанням військового обов'язку та бездоганною службою.

Відомо, що урочисте нагородження офіцерів відбулося в Об'єднаному командному пункті Об'єднаних сил. Про це йдеться в повідомленні пресцентру ООС в соцмережі Facebook у вівторок, 23 лютого.

"Нагрудні знаки "За заслуги перед Збройними Силами України" та "За досягнення у військовій службі" військовим від імені Головнокомандувача Збройних Сил України вручив перший заступник Командувача Об’єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь", - зазначили у публікації.

Раніше ми писали про те, що для прикордонників службові собаки є надійними напарниками і справжніми відданими друзями. Саме такою вірною супутницею для прикордонника Валентина Дишлюка стала службова собака породи малінуа (бельгійська вівчарка) на прізвисько Рея.

Нагадаємо, офіцер Збройних сил розповів, як військових принижували під час окупації в Криму: "Підняли по команді "тривога"".

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, молода поетеса пішла служити в ЗСУ і стала на захист Батьківщини на Донбасі: "Знайшла там себе".

Також портал Знай.uа писав, що морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя".