Пресштаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів, і публікувати зведення подій на Донбасі.
Але в сьогоднішній публікації мова зайшла про вокальний народний ансамбль під назвою "Зірниця" і барда Юрія Кобзаренка. Вони привітали військовослужбовців з Новим Роком та Різдвом Христовим в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

"Саме музичним привітанням вирішили порадувати українських захисників музиканти з Вінницької та Київської областей. Протягом кількох днів ансамбль відвідав особовий склад бригад, що виконують бойові завдання в районі ООС та 66-ої, 59-ої та 65-ої військово-мобільні госпіталі. У репертуарі "Зірниці" були як колядки та щедрівки, так і авторські твори та патріотична лірика", — йдеться у повідомленні. ООС

До публікації також були прикріплені і фотографії, що підтверджують проведений захід. Сьогодні ж, 5 січня, у вечірньому зведенні стало відомо, що путінські окупанти жодного разу не порушили режим повного і всеосяжного припинення вогню за поточну добу. Водночас сапери ДСНС розмінували майже 4 гектари території.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "Повоюємо"