У вівторок, 23 лютого, в окрузі Мілам у Техасі (Сполучені Штати) відбулися потужний вибух і пожежа в результаті зіткнення вантажівки з потягом, який перевозив нафтопродукти.

Жителів будинків поблизу евакуювали співробітники правоохоронних органів. У той же час про постраждалих і жертв надзвичайної події інформації немає. Про це повідомляє американський телеканал Fox News.

Так, відомо, що зіткнення сталося вранці у вівторок на залізничному переїзді в районі населеного пункту Камерон у 219 кілометрах від Х'юстона. За даними місцевих правоохоронців, зіткнувся вантажний склад з бензином та іншими хімічними речовинами і тягач з причепом. І машиніст потягу, і водій вантажівки дивом залишилися живі.

Місцеві ЗМІ передають, що в результаті інциденту загорілися три цистерни з паливом, місце аварії оповите темним димом. Будинки поблизу евакуювали, про жертви в результаті аварії не повідомляється. Гасіння пожежі все ще триває, але загрози місцевому населенню немає.

Нагадаємо, стало відомо, що стало причиною потужного вибуху на околиці окупованого Луганська на газорозподільному вузлі. Виявилося, що газопровід Ставрополь-Москва підірвали так звані "луганські партизани".

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, вибух і пожежа сталися в районі Великої Вергунки близько 22:05 за київським часом. Висота полум'я досягала 20-ти метрів.

Також портал Знай.uа писав, що у Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька донька.