Яєчні рулетики з м'ясною начинкою - відмінна альтернатива звичайним млинцям. Такі рулетики готувати просто, а результат - просто дивовижний.
Рецептом яєчних рулетиків з м'ясною начинкою поділився телеграм-канал "Кухня по-чоловічому".
Інгредієнти:
- Яйця курячі - 7 шт.
- Свинячий фарш - 500 г
- Цибуля фіолетова - 1 шт.
- Сир твердий - 100 г
- Сметана - 4 ст. л.
- Сіль - 2 ч. л.
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Олія соняшникова рафінована - 1 ст. л.
- Бульйон курячий - 350 мл
Приготування:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розбити у мисці сире яйце, додати сіль на кінчику ножа і 1 ч. л. сметани. Збити яйце виделкою, щоб сметана добре розійшлася. Одразу ж на розпеченій сковороді з яєчної суміші смажимо млинець з двох сторін. Перевертати потрібно дуже акуратно.
Поки млинець смажиться, готуємо суміш з наступного яйця. Як тільки один яєчний млинець обсмажився, одразу смажимо наступний.
Подрібнюємо очищену цибулю, нарізаємо її дрібно і додаємо у свинячий фарш. Додаємо сіль і чорний мелений перець. Фарш ретельно перемішуємо.
На одну сторону яєчного млинця викладаємо частину фаршу і загортаємо у рулетик, як голубці. Отримані рулети викладаємо у форму для запікання.
Тепер у гарячий бульйон або кип'ячену воду додаємо столову ложку сметани та дрібку солі. Перемішуємо і заливаємо яєчні рулети так, щоб вони були покриті трохи більше, ніж на половину. Ставимо рулети в розігріту до 200 ºC духову і запікаємо близько 15 хвилин під фольгою і 10 хвилин без неї.
Готові яєчні рулети посипаємо натертим на дрібній тертці сиром і ставимо в уже вимкнену духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився. Подаємо їх в гарячому вигляді.
Нагадаємо, рублена домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рублена ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою
Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні галицькі крученики: жодні котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників
Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними