У мережі показали простий і швидкий рецепт смачного печива, приготованого на сковороді. Мало того, що це смачно, так ще й не зашкодить тим, хто намагається скинути зайві кілограми.

Інгредієнти:

  • Яєчний жовток - 1 шт.;
  • Борошно пшеничне – 150 г.;
  • Сметана (10%) – 100 г.;
  • Рослинна олія - 6г./1 ст. л.;
  • Розпушувач - 1 ч. л.;
  • Підсолоджувач, цукор - за смаком;
  • Будь-які горіхи, сухофрукти - 20 г.

Приготування:

Насамперед змішуємо в ємності яєчний жовток, сметану, масло, підсолоджувач / цукор і перемішуємо все віночком до однорідного стану. Після цього насипаємо розпушувач і борошно, ретельно перемішуємо. Додаємо горіхи і сухофрукти. Знову все перемішуємо до однорідності.

Розкачуємо тісто в ковбаску і поділяємо приблизно на 7 частин. Формуємо печива. Як варіант, можна розкачати тісто і вирізати печива формою. Прикрашаємо печива горішками або сухофруктами.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Відправляємо наші заготовки на розпечену сковороду і томимо під кришкою 5-6 хвилин на слабкому вогні. Якщо у сковороди немає антипригарного покриття, то рекомендується готувати на вершковому маслі.

Нагадавши, що робити з бананами, які починають чорніти: від рецепта навіть "МастерШеф" Ектор буде в захваті

Як повідомляв портал Знай.иа, Євген Клопотенко заморочився над індійськими хлібцями наан:"зараз навчу вас".

Також Знай.иа писав, гречка по-польськи: незвичайний спосіб приготування корисної крупи.