Дуже простий і швидкий спосіб приготування биточків з курячого філе.

Пропонуємо вам новий варіант приготування улюблених відбивних.

Інгредієнти

Куряче філе - 700 г

Яйце - 4 штук

Популярні новини зараз

Без прописки тепер заборонено? Що загрожує українцям у 2025 році та як не встряти у штрафи

Європа зачиняє двері українським біженцям: які країни позбавляють допомоги

"Київстар", Vodafone та lifecell: на скільки зростуть тарифи у грудні

Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби

Показати ще

Майонез - 3 ст. л.

Сметана - 3 ст. л.

Сіль - до смаку

Мука - 4 ст. л.

Цибулина -1 шт

Приготування

Куряче філе нарізати на шматки і відбити. Посолити, поперчити і відкласти.

Робимо кляр. На середній терці натерти велику цибулину (можна подрібнити в блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль і перець. Поступово додати борошно. Все перемішати до однорідного стану.

Вмочуємо м'ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням.

Нагадаємо, що робити з бананами, які починають чорніти

Як повідомляв портал Знай.ua, королівські кухарі розкрили секрети меню монаршої родини.

Також Знай.ua писав, закуска" Тюльпани з яйця" - оригінальна страва до 8 березня