Дуже простий і швидкий спосіб приготування биточків з курячого філе.
Пропонуємо вам новий варіант приготування улюблених відбивних.
Інгредієнти
Куряче філе - 700 г
Яйце - 4 штук
Шара закінчилася, готуйте гроші: Київстар скасовує популярні дешеві тарифи
Паспорт книжечку доведеться міняти? Українців із російською мовою у документі попередили
Нова хвиля мобілізації в липні: кому першочергово вручатимуть повістки
Потрібно терміново змінити: у ПриватБанку звернулися до всіх клієнтів, які мають карту
Майонез - 3 ст. л.
Сметана - 3 ст. л.
Сіль - до смаку
Мука - 4 ст. л.
Цибулина -1 шт
Приготування
Куряче філе нарізати на шматки і відбити. Посолити, поперчити і відкласти.
Робимо кляр. На середній терці натерти велику цибулину (можна подрібнити в блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль і перець. Поступово додати борошно. Все перемішати до однорідного стану.
Вмочуємо м'ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням.
Нагадаємо, що робити з бананами, які починають чорніти
Як повідомляв портал Знай.ua, королівські кухарі розкрили секрети меню монаршої родини.
Також Знай.ua писав, закуска" Тюльпани з яйця" - оригінальна страва до 8 березня