Дуже простий і швидкий спосіб приготування биточків з курячого філе.

Пропонуємо вам новий варіант приготування улюблених відбивних.

Інгредієнти

Куряче філе - 700 г

Яйце - 4 штук

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Майонез - 3 ст. л.

Сметана - 3 ст. л.

Сіль - до смаку

Мука - 4 ст. л.

Цибулина -1 шт

Приготування

Куряче філе нарізати на шматки і відбити. Посолити, поперчити і відкласти.

Робимо кляр. На середній терці натерти велику цибулину (можна подрібнити в блендері). Додати яйця, майонез, сметану, сіль і перець. Поступово додати борошно. Все перемішати до однорідного стану.

Вмочуємо м'ясо в кляр і обсмажуємо на олії під кришкою. Викладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням.

Нагадаємо, що робити з бананами, які починають чорніти

Як повідомляв портал Знай.ua, королівські кухарі розкрили секрети меню монаршої родини.

Також Знай.ua писав, закуска" Тюльпани з яйця" - оригінальна страва до 8 березня