Поліна Ололо програла суд зі своїм колишнім чоловіком репером Сергієм Пархоменком, більш відомим як Серьога та Поліграф ШарікOFF, щодо опіки над їхніми дітьми.

Про це розповідають у програмі "Зірковий шлях", відповідний уривок якої розміщений на офіційному акаунті проєкту в соціальній мережі "Інстаграм".

Згідно з рішенням суду, сини Марк і Платон продовжать жити з батьком до наступного засідання, яке заплановане на 23 березня.

Поліна Ололо, кадр з відео

"Втім, попри рішення, Поліна Ололо категорично не згодна, отож продовжить боротися за Марка і Платона.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

«Мені було відмовлено, оскільки Сергій Пархоменко стверджує, що я бачу дітей і розмовляю з ними телефоном майже щодня. Це відверта, нахабна брехня», — прокоментувала Ололо.

Нагадаємо, судова тяганина між колишніми триває понад рік. Ексдружина співака стверджує — він забрав дітей, вивіз їх до Харкова, де знущається з них та залякує. Проте чоловік відкидає будь-які звинувачення і переконує — дає хлопчикам все найкраще", — йде мова у публікації у соцмережі.

Також у відеоуривку подано запис телефонної розмови Ололо і Серьоги, у якій жінка питає, чи дозволить він бачитися їй з дітьми. Хоча не це він і дає ствердну відповідь і каже, що вона може зробити це коли завгодно, однак привезти до неї дітей він не хоче.

Нагадаємо, дружина репера Серьоги звинуватила Україну в руйнуванні життя її дітей.

Як повідомляв Знай. ua, колишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо благала про допомогу через трагедію з дітьми.

Також Знай. ua писав, що репер Серьога ховає синів від колишньої дружини в будинку під Харковом, мати вбивається за дітьми півроку.