Рецепт смачних овочевих вафель - чудовий перекус для всієї сім'ї. Їх можна приготувати не лише з кабачків, як у рецепті, але й з квасолею, шпинатом, брокколі тощо.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 700 г кабачків
- 1-2 зубчики часнику
- сіль, перець
- кілька гілочок кропу (за смаком)
- 8-9 ст. ложок борошна
- сир (за бажанням)
Приготування:
В Україні пенсії ставлять на "паузу": у ПФУ відповіли, чому люди залишаються без грошей
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Кабачки натерти на дрібній тертці і посолити. Дати їм постояти протягом 5 хвилин. Потім злити сік, що утворився, та віджати. Додати яйця, втиснути часник, дрібно нарізаний кріп, сіль, перець і борошно. Ретельно перемішати.
Розігріти вафельницю. Перед першою вафлею протерти вафельницю соняшниковою олією. Викласти по 1 ст. ложці з гіркою тісту в кожну клітинку. Пекти близько 6 хвилин, в залежності від вафельниці, до золотистого кольору скоринки. Подавати з часниково-сметанним соусом з кропом. На таку кількість інгредієнтів виходить приблизно 8 вафель.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості