Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає і працює з сольним проєктом NK, продовжує радувати шанувальників новими образами і розповідями.
Цього разу сталася вельми цікава подія - Настя знову одягла весільну сукню. Шанувальникам дуже цікаво, навіщо співачка в черговий раз перетворюється на наречену.
Про це стало відомо завдяки новій публікації "Зірковий шлях" в мережі Instagram.

"NK знову одягла весільну сукню. Щоправда, не заради повторної церемонії, а для зйомок у кліпі. Так, зірковий детектив шоу МАСКА (@maskaukrainetv) поділилася з нами враженнями: "Я згадала, як вранці хвилювалася, як Льоша робив мені пропозицію, як йшла до нього на весіллі. Це дуже класні моменти - тому, думаю, ще не раз її одягну", - зазначила Каменських.

Ліричну композицію "Почуття" зірка написала разом з Потапом. Ніжна пісня з'явилася на карантині, втім, презентувати її вирішили напередодні Дня всіх закоханих. У музичному відео знялася мама співачки - Лідія Петрівна, а прем'єру Настя присвятила своєму татові.

Настя Каменських, фото: Instagram

Нагадаємо, днями стало відомо, що знаменитість втратила батька. Тому робота стала ще однією вдячністю за його безмежну любов.", - пишуть автори публікації.
Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Настя Каменських 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам трагічну новину. У віці 81 року помер її тато, Олексій Йосипович Жмур.
Раніше повідомляли, донька Ольги Сумської подражнила пишним декольте в сміливій сукні.
Як повідомляв Знай.uа, таємнича Крапанка з шоу "Маска" виявилася відомою режисеркою, українці не вірять очам.
Знай.uа писав, Ірина Білик трепетно вшанувала Кузьму "Скрябіна" в шосту річницю смерті.