Смачні і швидкі ковбаски всього з двох інгредієнтів та спецій - це неймовірна знахідка для всіх тих, хто не любить довго вовтузитися на кухні.

Така страва готується буквально миттєво. Ковбаски також можна приготувати про запас, заморозивши їх у морозилці. А завдяки виключно натуральним продуктам ви можете бути впевнені у безпечності цього популярного продукту.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 200 мл молока
  • спеції на свій смак (сіль, перець, паприка, сушений часник)

Курячі ковбаски, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Перевірки ТЦК на вулиці: чи законна вимога показати телефон

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Показати ще

Всі необхідні інгредієнти згідно з переліком подрібнити за допомогою подрібнювача або блендера до однорідної маси. Перекласти їх в кондитерський мішок або звичайний пакетик. Тепер видавлюємо ковбаски на харчову плівку.

Загортаємо в "цукерку" у плівку і закриваємо краї. Кладемо в киплячу воду на 13-15 хвилин максимум. Потім знімаємо плівку і за бажанням обсмажуємо на рослинній олії з усіх боків. Такі ковбаски можна заморожувати в сирому вигляді, а потім лише відварити і подавати до столу.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості