Житель Полтавщини більше як рік живе як померлий — про це він випадково дізнався від поліціянта після порушення правил дорожнього руху.

Про незвичайний випадок розповідає Суспільне.

37-річний житель села Малий Тростянець Костянтин Джеджера тепер змушений доводити через суд, що він живий і ще не вмер. Як з'ясувалося, у листопаді 2019 року до лікарні потрапив його брат Олександр, який документів при собі не мав. Оскільки він перебував у карному розшуку, медикам він назвав дані свого брата — під ними й поховали чоловіка, який невдовзі помер від запалення легень.

Поліція, своєю чергою, необхідних слідчих дій для з'ясування особи не проводила і тому мертвим визнали саме Костянтина — йому навіть показали табличку на хресті з його ім'ям і прізвищем.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань вносилися на підставі інформації, зазначеної в медичній картці стаціонарного хворого КП "Перша міська клінічна лікарня Полтавської міської ради", - затверджує заступник начальника слідчого управління поліції Полтавщини Дмитро Поздняков.

Частково ліквідувати наслідки недбалості правоохоронців вже вдалося, але відновити повну правоспроможність українець зможе лише через суд.

Нагадаємо, Пенсіонерка померла від коронавірусу і повернулася додому, родичі остовпіли: "Кого поховали?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні за добу 2 779 нових хворих коронавірусом, 133 померло

Також, "Знай.uа" писав, киянам розповіли, що буде після локдауну: "Карантин до кінця..."