У мережі з'явилася перша фотографія Крістен Стюарт в образі принцеси Діани. Як відомо, голлівудська акторка зіграє дружину принца Уельського Чарльза у фільмі Пабло Ларраїна "Спенсер" (Spencer).

Варто зазначити, що зйомки кінокартини, де Стюарт зіграє роль найпопулярнішого члена королівської родини, вже почалися. Про це повідомляє видання Variety.

Фільм, сценарій якого написав творець серіалу "Гострі козирки" Стівен Найт, присвячений одному уїк-енду з життя принцеси Діани, коли вона проводить різдвяні канікули з королівською родиною в маєтку Сандрінгем в Норфолку. Саме тоді Леді Ді вирішує розлучитися з принцом Чарльзом.

"Спенсер – це занурення в емоційне міркування про те, ким була Діана в поворотний момент в її житті", - поділилася Стюарт.

принцеса Діана, фото GettyImages

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Зйомки проходитимуть в Німеччині і Великобританії, а прем'єра фільму очікується восени 2021 року. До акторського складу також входять номінант на премію BAFTA Тімоті Сполл (Містер Тернер), номінант на Оскар Саллі Хокінс (Форма води) і Шон Харріс (Місія нездійсненна).

Нагадаємо, Хід королеви, Бріджертони, Душа та не тільки: найкращі серіали і фільми 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Сутінків" Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану в новому фільмі режисера Пабло Ларраїна.

Також портал Знай.uа писав, що HBO Max і Warner Bros. займуться спільним виробництвом серіалу по всесвіту хлопчика, який вижив – Гаррі Поттера.