Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила серію розкішних чорно-білих кадрів, на яких її молодша донька, 11-річна Сара, позувала для фотосесії глянцю "ELLE Russia" в дуже незвичайному образі. Так, на чорно-білих знімках юна красуня, яка вже є справжньою зіркою соціальної мережі TikTok, постала перед численними шанувальниками в облягаючому вбранні з глибоким декольте і масивній світлій шубі-оверсайз зі штучного хутра, а також з мінімумом макіяжу на обличчі і довгим розпущеним волоссям.

Дівчинка не тільки вразила схожістю із зірковою мамою, але і тим, як швидко виросла, адже виглядає вже старше своїх років. Варто відзначити, що у Брежнєвої є ще одна донька - 19-річна Соня Кіперман, яка живе і навчається в Каліфорнії, США.

"Як швидко ростуть діти..🤍

Моя молодша донечка @sarahvv12s for @elle_russia"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Рано дорослішає. І сторінку рано завела. Всі пости в дивних пиках.", "А про що фото. ? Молода ніжна дівчинка, в прекрасному віці і в хутряній шубі? Поясніть??", "Коли ж вона встигла вирости???🙄 ", "Гарна дівчина🇺 🇦 💙 👍"," яка доросла вже і красива", " красуня. Вся в маму❤️❤️❤️", "Образ зовсім недитячий".