17-річний юнак помер після того, як провів ніч зі своєю дівчиною. Причиною смерті стали "засоси", залишені на тілі хлопця.

У Мексиці стався неординарний випадок. Після пристрасної ночі кохання помер підліток. Лікарі встановили що смерть молодої людини настала через залишений на шиї "засос". Про це повідомляє видання Hoy Estado de Mexico и Daily Mail.

17-річний Хуліо Масиас Гонсалес зустрічався з 24-річною дівчиною. Його батьки були проти цих стосунків сина через різницю у віці, але вирішили не розлучати пару.

Після проведеної з дівчиною ночі кохання юнак вже вдома під час обіду переполошив всю сім'ю, коли раптом за столом почав битися в конвульсіях.

Батьки викликали швидку допомогу, але парамедики не змогли врятувати їхнього сина. Причиною смерті було названо інсульт, який стався через "засос", залишений в пориві пристрасті дівчиною на шиї юного ловеласа.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Показати ще

Лікарі вважають, що Хуліо помер через наслідки бурхливих любовних ігор зі своєю коханою. Вони виявили на його шиї велику гематому - на місці фатального поцілунку утворився згусток крові, який закупорив артерії, що живлять головний мозок. Утворився тромб, який привів до розриву судини і внутрішньомозкового крововиливу, тобто у хлопця стався інсульт.

Сім'я юнака намагалася знайти його кохану, щоб звинуватити в трагедії, але дізнавшись, що сталось, вона поспішила сховатися від преси та батьків загиблого.

Це другий відомий випадок, коли засос стає причиною інсульту.

У 2011 році 44-річна жінка з Нової Зеландії постраждала від інсульту після засосу на шиї та втратила контроль над лівою рукою.

З цією жінкою сталось те, що й з юнаком, але на щастя випадок був не смертельний: звичайний засос став причиною утворення кров'яного згустку, який потім попрямував в сторону серця, викликавши інсульт.