Таїланд-країна сюрпризів. Для когось вони приємні-райський відпочинок, повний релакс і екзотичні смаколики. А когось непередбачуваний Тай Відчуває, як може. Кілька разів ризикнути життям довелося ведучим хардкор-реаліті "У кого більше?"яке показує Новий канал, Максу Узолу і Олі Манько.

За правилами проекту, вони повинні за три дні попрацювати на трьох роботах. Першу вони вибирають заздалегідь самостійно, другу шукають вже на місці, а третю підбирають один одному. Тому поки Оля брала участь в шоу з кобрами, Макс добував вугілля.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Місце, де працював ведучий, в Україні швидше назвали б звалищем. Умови праці у людей-пекельні: скрізь антисанітарія, бруд, старі обладнання та методи. Одним словом, несолодко було ведучому вже з перших хвилин. Макс йшов на таку роботу з чітким переконанням, що потрапить в шахту, де видобувають вугілля, але насправді його там виготовляють з дерев.

"Алгоритм дуже чіткий, - розповідає Узол. - Чоловіки знаходять сухі дерева. Матеріал повинен бути не вологим, але і не трухлявим, адже такий буде просто плавитися. Потім вантажать в машину, везуть на своє виробництво і закидають деревину у величезні печі. Коли вона перегорає, то виймають звідти вугілля, зсипають в купи, а далі складають в сарай".

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Макс працював так спритно, що його керівник вирішив довірити йому трохи кращу роботу, не таку брудну.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Мені дали бензопилу і відправили з іншими хлопцями нарізати полін, - каже ведучий. - До речі, це виявилося не так складно, як я думав. Пиляти-легко, головне, міцно тримати прилад. А ще було досить забавно, що з нами поїхав маленький білий песик господаря".

Емоції і жага заробітку настільки втягнули Макса в роботу, що він не помітив, як мало не потрапив у біду.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"Я побачив дерево. Воно було вже сухе, але не гниле і не вологе – те, що треба, одним словом, – ділиться Узол. - Почав його пиляти і почув, як до мене з криками біжать колеги. Виявляється, спилювати дерева в Таїланді не можна, адже це суворо карається законом. До того ж, це дерево росло на приватній території. За такі речі можна сісти у в'язницю на п'ять років. А я цього не знав. Ми щосили побігли, ледь завели ту стару машину, рушили і зрозуміли, що забули собачку".

Нагадаємо, українка стала суперницею роботів-офіціантів і забрала їх чайові.

Як повідомляв Знай.uа, ведучі 1+1 Попов і Хамайко пообіцяли зігріти в люті морози.

Також Знай.uа писав, що улюбленець Холостячки Решетник зробив зізнання про виховання синів.