Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч осіб. Зараз знаменитість заговорила про майбутній марафон, який дозволить не потрапити в руки аферистів.

"Ну, свята відгуляли, Олів'є наїлися. І це ніяк не відбилося на ваших прекрасних попселях. Починаємо рік з марафону "Як знайти в мережах любов, а не жабу!". Мяуу, ой! Якщо вам раптом Дід Мороз не приніс під ялинку любов, ми її знайдемо! Ось такенную! Тому в марафоні я розповім: чому не варто в мережах давати свій Вайбер хлопцеві, який наполегливо його просить! Це афера!! Або розповім для хлопців: чому не варто не варто реагувати на невинну прохання дівчини з мереж "піти в театр". Це теж афера!!", - поділилася вона в Stories, а в публікації взяла лише частину відео, в якому йдеться про афери, пов'язані з Viber.

"Завжди аферистів знайдете😂 😂", "Як Всегдааааа😻😻😻😻😻😻😻", "Дуже чекаю марафон а цей марафон він як програма Аферисти в мережах?! Просто цікаво ❤️", "Спасибі, ви допомагаєте багатьом, не наробити помилок і дурниць💜 💜", "Я з Єкатеринбурга. Ви дуже харизматична і артистична. Залипаю на ваші передачі", - написали користувачі в коментарях до відео, де телеведуча знову використовувала" маску " ельфійки.

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь показала соски і круглий животик: "Вже не влазить"

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко вляпалася в справжню казку, тепер вона чарівна: "Латте єдинорога..."

Знай.ua писав, на наречену екс-прем'єра Розенка Олену-Христину Лебідь злили "компромат": "Хряпнула"