Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські острови з блакитною водою, білосніжним пісочком і високими пальмами. Так, артистка встигла зробити безліч гарячих і навіть провокаційних кадрів в різних міні-бікіні, демонструючи струнку фігуру, над якою наполегливо працює, з різних ракурсів.

Красуня також не забула про своїх численних шанувальників в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, де похвалилася ще й танцювальними здібностями, виконавши спокусливий тверк і потрусивши сідницями на камеру. При цьому зірка приміряла джинсові міні-шорти, неоново-жовтий бюстгальтер від купальника і бейсболку.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні похвалили Настю за те, як запалює красуня і захопилися Потапом, який знімає для коханої дружини подібні ролики, іншим же здалося, що танець виглядає досить вульгарно.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.