Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак-Мурат Налчаджіоглу родом з Туреччини. За віросповіданням мусульманин.

Про Мурата відомо, що він бізнесмен і став менеджером п'ятизіркового готелю і власником частини акцій туристичної фірми "Turtess Travel" завдяки покровителю.

Крім того, він володіє рестораном "The Lounge & Mangal" в столиці України і пляжним комплексом "Biruza Beach Club". У його віданні також Київський заклад "Dali Park" - ресторан, бар, кальянна, клуб і караоке одночасно.

Причиною розлучення є невірна поведінка чоловіка Ані Лорак, який своїми зрадами і вільною поведінкою з іншими жінками принизив співачку. Вона так і не змогла пробачити його.

Ще до офіційного розлучення у Мурата був недовгий, але яскравий роман з Яной Бєляєвою. Вони проводили багато часу разом і навіть встигли злітати на відпочинок до Норвегії.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Мурат Налчаджіоглу та Яна, фото: Instagram

Після розлучення у нього з'явилася нова кохана – Самія Ахметова. Її в ЗМІ називали розлучницею, але сама дівчина заперечувала, що стала причиною розставання. Влітку 2019 року обраниця порушила мовчання і підтвердила відносини з бізнесменом.

Мурат Налчаджіоглу і Самія, фото: Instagram

"Я перебуваю у відносинах з Муратом Налчаджіоглу останні півроку, після його розлучення. Я не є винуватицею його розлучення, як всі пишуть", - сказала ЗМІ дівчина.

Самія потрапила в секс-скандал. Виявилося, її анкету знайшли на Європейському сайті ескорт-послуг і звинуватили в тому, що вона займалася "полуничкою" за гроші. Сама дівчина всі звинувачення спростовує і заявила, що працювала тільки фітнес-моделлю і взагалі її шантажують.

Самія, фото: скріншот

Після Самії у 43-річного Мурата закрутився роман з 24-річною українкою Лілією. З нею він і знаходиться у відносинах принаймні з літа 2020 року. Вони публікують спільні фото зі свят і відпочинку.

Мурат Налчаджіоглу його нова дівчина Лілія, фото Instagram

Так, на Новий рік пара вирушила до Туреччини. Шанувальники Лорак відзначають, що дівчина має схожий типаж з Лорак, темне волосся, точена фігура і виразні очі. У дівчини є 6-річна донька.

Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram

Мурат Налчаджіоглу та Лілія, фото: Instagram

Нагадаємо, дівчина, з якою Мурат зрадив Лорак, показала дочку.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Лорак Мурат кинув все і примчав до дочки, що підросла, можна радіти, поки мама не бачить.

Також Знай.uа писав, що Мурат віддався пристрасті з новою коханкою, що відомо про дівчину колишнього Ані Лорак.