У Центрі громадського здоров'я України розповіли, як українцям достроково вийти з самоізоляції, якщо вони повернулися з новорічної подорожі з-за кордону. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці відомства в Facebook.

Для початку, потрібно зробити ПЛР-тест у верифікованій лабораторії України. Список таких лабораторій організація доклала в своїй публікації, переглянути його можна по посилання.

У центрі зазначили, що лабораторія самостійно вносить дані про отримання негативного результату ПЛР-тесту в електронну базу даних і не приймає в роботу будь-які відомості про негативний результат, переслані через соцмережі, на пошту, по телефону і т. д.

“важливо: номер телефону повинен відповідати номеру, для якого активовано додаток «Дій вдома", і повинен бути записаний в правильному форматі, всі поля форми повинні бути заповнені! Одна особа = один номер телефону (допускається іноземний номер).",- йдеться в повідомленні.

Дані електронної платформи автоматично синхронізуються з сервісом"Дій вдома". Синхронізація відбувається щогодини, без вихідних.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Уляна Супрун виступила проти гірчичників

Як повідомляв портал Знай.uа, Уляна Супрун пояснила українцям, як дожити до весни

Також Знай.uа писав, Супрун закликала українців зробити " декомунізацію”