Популярність прийшла до красеня Іраклія Макацарії після шоу" Холостяк " — і серця українок тут же полетіли до його ніг. Однак, завершивши зйомки в шоу, чоловік нікуди не пропав. Він продовжує з'являтися в різних теле - і радіопередачах, а крім того активно веде свій блог в Instagram.

У день Святого Миколая, 19 грудня, Макацарія опублікував пост, присвячений подарункам. Він запитав думки фоловерів, які, на їхню думку, подарунки самі топові. І розповів, що можна подарувати коханому чоловікові і яким би подарункам зрадів сам особисто. Втім, те, що перерахував Макацарія, підійде в дар не тільки чоловікам, а й просунутим дівчатам. Наприклад:

"Активність на двох (похід або поїздка в інше місто) 🎁 Абонемент в зал або атрибутика для обраного виду спорту (кросівки, якщо це біг; шолом для велосипеда; плавки) 🎁 щось зроблене вашими руками 🎁 Книга 🎁 Курс вивчення водіння мотоцикла або літака 🎁 Спільну фотозйомку 🎁 Домашній халат з персональної написом 🎁 Який-небудь гаджет (розумні годинник)", — такі ідеї "підкинув" Макацарія своїм подписчицам.

Втім, важлива не стільки сама річ, яку ви даруєте, скільки те, що ви в цей подарунок вкладаєте - вашу увагу і любов. Тому даруйте подарунки від душі, і насолоджуйтеся тими емоціями, які вони викликають.

Нагадавши, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.