Популярний український актор, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін поділився простим рецептом соковитої та ніжної запеченої горбуші, яка прикрасить новорічний стіл.
На сторінці "Дизель шоу" у Facebook зазначається, що на новорічний стіл можна готувати страви не лише з м'ясом.
"Нам знадобляться:
1. Варимо брокколі в підсоленій воді 2 хвилини.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
2. Зливаємо воду і додаємо оливкову олію.
3. Кільцями нарізаємо цибулю і лимон.
4. Робимо соус: в сметану додаємо 1 ч.л гірчиці, 2 зубчики часнику, улюблену приправу. Нарізаємо кріп і додаємо в сметану, добре перемішуємо.
6. Нарізаємо горбушу, солимо, перчимо і посипаємо розмарином. Даємо рибі відпочити 20 хвилин.
7. Деко накриваємо фольгою і змащуємо маслом. Розкладаємо цибулю, лимон і рибу.
8. Вичавлюємо сік лимона на рибу. Поливаємо соусом і викладаємо брокколі.
9. Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 20 хвилин при 200 градусах.
10. Знімаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 5-10 хвилин, щоб риба трохи підрум'янилася", - йдеться в публікації.
Нагадавши, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала ідеальну страву для новорічного столу.
Як повідомляв портал Знай.uа, зірки "Дизель шоу" пригадали кумедні ситуації в студентстві.
Також портал Знай.uа писав, що Сморигін поділився легким рецептом сезонного пирога.