Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував у музеї під відкритим небом Пирогово, порадувавши численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зовсім скоро телеглядачів чекає ще один, зимовий сезон популярного гумористичного проекту "Одного разу під Полтавою", де сам артист грає харизматичного і добродушного Юрчика, який живе в селі під Полтавою зі своєю кіношною дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, шоумен приміряв масивну дублянку бежевого кольору, величезну хутряну шапку і теплі рукавички, гарненько утеплившись в холодний день зйомок. При цьому Юрій радісно пробігся по присипаній снігом галявині, не приховуючи посмішки на обличчі, поки його кумедна шапка розліталася на всі боки.

"На зустріч зимовому сезону ОДНОГО РАЗУ ПІД ПОЛТАВОЮ )))"

Фолловери залишилися в захваті від новин: "Юрчик, ти як фінішуючий переможець зимового марафону!😃 😂 👍 ", "Супер! Нарешті! Урааа🤗😍💖❄️🌨️☃️", "Іво Бобул мчить на корпоратив🤣 🤣", "красава"," Дід Мазай))))","Позитивчик👍 👍 👍".

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Для ФОП вступили у дію нові правила

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність