Людство вже вступило в контакт з інопланетною "Галактичною Федерацією", але це трималося в секреті, тому що "людство не готове". Про це розповів колишній глава програми космічної безпеки Ізраїлю, передає DailyMail.

Читайте Знай в Google News!

Ізраїльський космічний чиновник заявив, що інопланетяни реальні і таємно контактують з Америкою та Ізраїлем, але зберігають в таємниці своє існування, тому що людство "не готове".

Хаїм Ешед, який очолював програму космічної безпеки Ізраїлю протягом майже 30 років, описав так звану "галактичну Федерацію", яка нібито керує підземною базою на Марсі в секретному пакті з Вашингтоном.

Автор книги про контакти людства з інопланетянами, фото: dailymail

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Але інопланетянам довелося втрутитися, щоб зупинити Дональда Трампа, коли він опинився "на межі" розкриття їх секретів, сказав він ізраїльській газеті Yediot Aharonot.

87-річний Ешед каже, що інопланетяни не вийдуть на відкритий простір, поки людство не зможе "розвинутися і досягти стадії, на якій ми ... зрозуміємо, що таке космос і космічні кораблі".

Ешед не сказав, Як довго інопланетяни ховалися в тіні, але сказав, що деякі з передбачуваних контактів мали місце під час президентства Трампа.

Контакти з інопланетянами, фото: dailymail

Говорячи про "угоду" між урядом США та прибульцями, Ешед сказав, що інопланетяни хотіли працювати з американськими агентами для вивчення "тканини Всесвіту".

Колишній космічний чиновник стверджував, що він виступив зараз в малоймовірній надії, що його одкровення будуть прийняті за істину.

"Якби я сказав те, що говорю сьогодні, п'ять років тому, мене б госпіталізували", - сказав він ізраїльській газеті. "У кожному місці, куди я ходив в Академії з цим, говорили: "цей хлопець зійшов з розуму. "Мені нема чого втрачати. Я отримав ступені і нагороди; мене поважають в зарубіжних університетах, де тенденція теж змінюється". ".

Професор навіть вклав свої думки в книгу, в якій описує, як інопланетяни запобігли ядерним катастрофам на Землі.

Книга називається "Всесвіт за горизонтом: бесіди з професором Хаімом Ешедом".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яким може бути життя на інших планетах, вчені радять бути готовими до найнеймовірнішого.

Як повідомляв Знай.uа, інопланетяни залишили в пустелі послання людству, Моноліт прикував увагу вчених.

Також Знай.uа писав, що таємничі моноліти раптово з'являються по всьому світу, в справі підозрюють інопланетний слід.