Додаток "Резерв+" було запущено як альтернатива ТЦК та ЦНАП для оновлення даних військово-облікових даних громадян. У найближчому майбутньому його хочуть перетворити на свого роду онлайн-ТЦК.

Про це розповіла заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко у коментарі виданню "УНН".

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

У планах Міністерства оборони доопрацювати додаток "Резерв+" та перетворити його на онлайн-ТЦК, щоб військовозобов'язані змогли отримувати послуги через смартфон.

"Взагалі в нас ідея в тому, щоб зробити "Резерв+" онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через "Резерв+"", - анонсувала Катерина Черногоренко.

Популярні новини зараз

Картопля може стати дефіцитом: коли запасатися, щоб не голодувати взимку

Ще встигнемо позасмагати: погода знову здивує рекордною спекою

В Україні помітили жука-наркоділера: чим небезпечний

Нові правила для українців 60+: як збільшити пенсію в кілька разів

Показати ще

"Резерв+", скріншот: Facebook

Зокрема, хочуть реалізувати онлайн-рекрутинг, оформлення відстрочок та добровільне направлення на військово-лікарську комісію, щоб не ходити за папірцем у ТЦК і не стояти в чергах.

Працівник ТЦК. Фото:скріншот: Youtube

Заступник міністра оборони заявила, що у планах реалізувати частину послуг вже цієї осені, а згодом доповнюватиме додаток новими можливостями, які спростять життя військовозобов'язаних громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Кричать про "свавілля", але це плітки": працівник ТЦК розповів про методи роботи з військовозобов'язаними.

Також наш портал інформував, що українцям, які не оновили дані, наказали приготувати гаманці: скоро підуть шалені штрафи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, майже мільйон чоловіків "залягли на дно" через мобілізацію: нардеп розповів про хабарі до 2 мільярдів гривень.