Сергій Притула, волонтер та засновник благодійного фонду, висловився про скандал за участю нардепа Миколи Тищенка після інциденту з його охороною у Дніпрі.

В інтерв'ю він сказав, що ситуація стосується не лише особистих конфліктів, а й політичної відповідальності парламенту України:

"Давайте так: є очевидні речі: Коля – довб***б, це ж зрозуміло, так? Але є великий український парламент, який намагається всім довести, що він не іграшка в руках Офісу президента, що він не слабкий і на щось спроможний. Не може бути цеховської етики у таких питаннях".

Сергій Притула з Миколою Тищенком / фото: Новий канал

Притула зазначив, що охорона Тищенка напала на молодого військового з Дніпровського навколо футбольного руху, якого він особисто знає та цінує як відповідальну та порядну людину.

Популярні новини зараз

Українцям пояснили, навіщо світло вимикають уночі, коли всі сплять

Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах

Показати ще

Він висловив сподівання на глобальну реакцію з боку парламенту та громадськості, сказавши, що у Тищенка потрібно забрати мандат та втрутитися правоохоронним органам:

"Микола абсолютно відбита людина. Це той унікальний випадок, коли йому ніколи не дійде те, що він робить дебілізм. Але мене навіть більше турбує відсутність глобальної реакції з місця його роботи. Що від нього відхрестився Єрмак… Ну, а що йому було робити? Але чому не вийдуть парламентарі, чому не заявлять, що їм соромно сидіти з цим пеньком поруч? – додав Притула, висловлюючи подив щодо відсутності рішучих дій з боку парламентаріїв.

Крім того, Знай.ua повідомляв про рекет і рейдерство: Тищенка вимагають виперти з Ради

Раніше стало відомо про те, що Маша Єфросиніна зізналася, як її "киданув" Педан - навіть травму отримала: "Чула, як тріснула шкіра"

Читайте також: " Зробив дитині інвалідність": Володимир Жогло з "Вар'яти-шоу" розповів про складний діагноз сина