Український журналіст та волонтер Олексій Мочанов звернув увагу на діяльність нардепки Мар'яни Безуглої. Мочанов просить президента Зеленського, Верховну Раду та Офіс президента вгамувати "одіозну нардепку Мар'яну Безуглу".

Олексій назвав Безглуглу політичним "непорозумінням" та "душевно хворий". Таким віпадам є причина, він так різко відреагував на закиди Безуглої на адресу Національного університету оборони України, його курсантів та випускників.

Про це стало відомо завдяки публікації Олексій Мочанова у мережі Facebook.

Мар'яна Безугла, фото: Facebook

"Хочу запитати, не приховуючи емоцій, у депутата — ви там їли, діти війни? Академічний вуз на вашу тупу думку — смітник, де відмивають гроші і посилають за скоринкою?.. Реально: тисяча випускників, вісім сотень бойових офіцерів і генералів.Понад дві сотні бойових орденоносців, включаючи півтора десятки Героїв України, кількох повних кавалерів Ордену Богдана Хмельницького… Півтори сотні офіцерів навчалися очно, більше семи сотень — заочно, без відриву від військового провадження, від війни… Кого це опудало називає вирішалами?, - написав Мочанов.

Популярні новини зараз

Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям

Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

Чергові випади Безуглої Мочанов порівняв з експериментом, який могли б проводити в психіатричній лікарні, відправляючи пацієнтів з палати відразу під купол Верховної Ради. Він закликав керівництво держави відреагувати і "заспокоїти непорозуміння, що розбушувалося".

Публікація Олексія Мочанова, скріншот: Facebook

Публікація Олексія Мочанова, скріншот: Facebook

"Сумнівна репутація Університету оборони — це вигадка у порожній голові Безуглої і ніщо порівняно з репутацією самої Безуглої. Це вже діагноз. І так, люди, які повинні приймати ліки, не повинні приймати закони і лізти в питання, які не повинні їх торкатися. Тільки спокій і сон. Або в політиці, як у психіатрії - хто перший халат напнув, той і дохтур?

"Може тут собака порився і гроші стирчать? Я завжди був противником соціальних ліфтів. Ми з друзями - за сходи. Щоб не керована кабінка доставила тебе з паркінгу на дах, а ніжками, сходами, не цілуючи персні на вході/в'їзді... Тоді хоч розумієш, на дах якої будівлі потрапив і що під тобою. А не з трьох оболонських клумб і сміттєвих баків на Героїв Дніпра - у Раду, заступником голови парламентського комітету з оборони та нацбезпеки під час війни. Як ось це от опудало. Попелюшка з наших оболонських єб*ней", - додав Мочанов.

Заради такої заяви Мочанова варто також нагадати, що Безугла назвала головний військовий навчальний заклад "машиною спотворення свідомості", звинуватила у "відмиванні грошей", а його курсантів назвала мисливцями за "корочками".

Нагадаємо, "Метро, ​​енергетика та бомбосховища не на часі": Безугла розкритикувала дітище Кличка, назвавши його "мостом-глистом".

Раніше повідомлялося, безглузда вигадала, що робити чоловікам за кордоном. Цього ніхто не хоче.

Також, українців на дорогах чекають ще "жорсткіші" штрафи - краще не порушувати.