Українське літо традиційно балує нас теплими та сонячними днями, хоч і не оминає несподіваними примхами природи. Саме такий погодний сценарій чекає на жителів столичного регіону найближчими днями.

Більшість тижнів з 17 по 23 червня у Києві та околицях пройде під знаком ясного безхмарного неба та комфортних температур. Приємні сонячні промені та невелика хмара стануть звичними супутниками цих днів, створюючи ідеальні умови для прогулянок у парках чи відпочинку на природі.

Весняна погода в Україні, скріншот: YouTube

Однак синоптики попереджають про короткочасний грозовий епізод, запланований на середину тижня. У ніч проти четверга до столиці прийде атмосферний фронт, який принесе грозові опади та знизить температуру повітря.

Втім, це похолодання буде нетривалим.

Популярні новини зараз

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу

Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Найспекотнішим днем ​​обіцяє стати середа, 19 червня, коли стовпчики термометрів у Києві досягнуть позначки +29...+31°С. Наступного дня ситуація зміниться: короткочасний дощ із грозами та комфортніші +22...+24°С нагадають киянам про непостійність літньої погоди.

Дощова погода в Україні

Проте вже наприкінці тижня, 21 та 22 червня, природа знову посміхнеться сонячним променям, повертаючи до столиці сухе та тепле літо. Температурний фон поступово підвищуватиметься, створюючи ідеальні умови для відпочинку на відкритому повітрі.

Нагадаємо, "судний день" буде вже в серпні 2024 року: що значить дата "трьох вісімок" і як її пережити

Як повідомляв "Знай.uа", гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнюків та скандалу Козерогов

Знай.ua писав, українка виграла півмільйона гривень за мить : як звичайний похід у магазин змінив все життя