Останнім часом в Україні активно обговорюється питання щодо можливості подовження терміну оновлення персональних даних для військовозобов'язаних. У Міністерстві оборони України пояснили, чи варто чекати на додатковий час для виконання цієї важливої процедури.

Речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону запевнив, що підстав для подовження терміну оновлення персональних даних наразі немає. Лазуткін зазначив, що процес оновлення даних триває успішно, і застосунок "Резерв+" працює стабільно.

Мобілізація. Фото кадр з Youtube

"Насправді зараз триває оновлення даних. У застосунку "Резерв+" вже немає якихось збоїв. Якщо були у перші дні зависання, щойно запустився цей застосунок, через технічні проблеми, через певне перевантаження, тому що дуже багато людей вирішили це спробувати зробити в електронному вигляді в своєму смартфоні, зараз таких проблем немає", - зазначив Лазуткін. Він також додав, що кожен військовозобов'язаний може легко оновити свої дані через цей застосунок.

Застосунок "Резерв+". Фото: Фокус

Популярні новини зараз

Кого зі студентів можуть мобілізувати в липні: перелік та пояснення

Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови

Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Показати ще

Проте, Дмитро Лазуткін не виключає можливості форсмажорних обставин, які можуть вимагати подовження терміну оновлення даних. Це буде залежати від того, як швидко і в якому темпі будуть продовжувати оновлювати свої дані ті, хто мають це зробити - резервісти, призовники і військовозобов'язані.

"Залежатиме від того, в якому темпі надалі будуть продовжувати оновлювати свої дані ті, хто мають це зробити - резервісти, призовники і військовозобов'язані", - додав речник оборонного відомства.

Міністерство оборони України закликає всіх військовозобов'язаних активно використовувати застосунок "Резерв+" для своєчасного оновлення своїх даних.

Нагадаємо, ВЛК за новими правилами: що змінилося для військовозобов’язаних українців з червня

Раніше ми розповідали, що Доставлятимуть у ТЦК прямо з робочого місця: що зміниться для військовозобов’язаних на підприємствах

Також, Військовослужбовці можуть легально виїхати з України: названо умови