У ці травневі дні всі, хто зберігає у себе вдома спінінги, хочуть побувати в хорошому місці, щоб похвалитися чудовим уловом. Однак військовий стан вносить свої корективи, не скрізь, і не завжди можна займатися рибальством.

Так, на Полтавщині нещодавно стався дуже цікавий інцидент. Чоловік погрожував правоохоронцям фізичною розправою і намагався потрапити до них власним виловом.

На Полтавщині, у Кременчуцькому районі, рибалка намагався відбитися від правоохоронців рибою. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного із місцевих кременчуцьких видань.

Незаконна риболовля, фото: Нацполіція

Як розповідають журналісти, поліцейські проводили рейд у акваторії Кременчуцького водосховища. Вони побачили рибалки, у якого запитали, чи має він дозвіл на вилов риби.

У відповідь чоловік почав лаятися та кидатися у правоохоронців рибою. Також він спробував потрапити до поліцейських пластиковими ящиками. Правоохоронцям все ж таки вдалося відбитися і затримати правопорушника. Ним виявився місцевий мешканець.

Популярні новини зараз

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Незаконна риболовля, фото: Нацполіція

Вказується, що у Глобинському райсуді Кременчука чоловік визнав свою провину та попросив, щоб його суворо не карали. Суд виніс покарання – рік випробувального терміну. Вирок ще не набрав законної сили.

Нагадаємо, отримають стовідсоткову броню від армії: кого захистить держава.

Раніше повідомлялося, водіїв попередили про величезний штраф: можна розпрощатися із 17 тисячами.

Також, 17 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося.