На території одного із ТЦК у місті Кривий Ріг сталася трагедія – раптово помер військовозобов'язаний громадянин. Про це повідомляє Дніпропетровський обласний ТЦК та СП у своєму офіційному акаунті у соціальній мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, 5 травня у військовозобов'язаного різко погіршився стан здоров'я, що супроводжувалося ознаками епілептичного нападу. Представники центру негайно викликали бригаду швидкої допомоги та до її прибуття надавали чоловікові необхідну медичну допомогу.

ТЦК / фото: скріншот Youtube

Однак, на жаль, життя не вдалося врятувати. Як зазначається, співробітники патрульної поліції, які прибули на виклик, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу.

У Дніпропетровському ТЦК та СП повідомили, що за фактом смерті громадянина правоохоронці проводять необхідні слідчі дії для з'ясування всіх обставин трагедії.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Це вже другий подібний випадок за останні два тижні... коли військовозобов'язаний помирає на військкомату у цьому місті. Такі трагічні події змушують задуматися про необхідність посилення медичного забезпечення та умов мобілізованих українців під час їхнього перебування на території ТЦК.

ТЦК. Фото: скрін youtube

Смерть кожної людини – це велика втрата, а для країни, яка веде запеклу війну, це додатковий біль та удар.

"Я думаю потрібно розшукати родичів. І наполягти на проведенні незалежної експертизи. Можливо висновок не відповідатиме коментарям обласного ТЦК і висновку поліції про причини смерті", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Як повідомляв "Знай.ua", українці ломляться в ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Знай.uа писав, похмілля врятувало? Українець не з'явився до ТЦК через те, що "насинячився", але у в'язницю його не посадили