Іванна Цюх зіткнулася з досить неприємною історією, коли вона вирішила влаштувати поминальний обід у ресторанному комплексі "Жито" поруч із Луцьком на згадку про свого загиблого чоловіка, Олександра Гнатюка.

Ця жахлива історія та її опубліковане на Facebook звернення викликали широкий відгук у соціальних мережах.

Іванна Цюх із чоловіком / фото: Facebook

Все починалося відносно добре: Іванна зателефонувала до ресторану, щоб забронювати місце на 25-27 осіб, на дві години, з 13 до 15 години у суботу. Адміністратор погодився і навіть запропонував приїхати ввечері, щоб узгодити меню.

Але коли Іванна та її колеги прибули на місце, ситуація різко змінилася.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Віталій, адміністратор, з ким вони зустрілися, був вочевидь під впливом алкоголю. При спробі пояснити, що вони прийшли влаштувати поминальний обід, він почав змінювати свою реакцію, висловлюючи невдоволення і навіть пропонуючи їм перейти в альтанки, не враховуючи прохолодну погоду.

Іванна Цюх / фото: скріншот Facebook

Це було не тільки непрофесійно, а й дуже нечутливо:

"Я йому кажу, що я не прошу знижок, я просто хочу дві години провести час з рідними людьми для себе, для своєї сім'ї, для свого чоловіка, з побратимами, які приїхали його. Він каже: «Як ви це будете робити? Там ювілей, хрестини, а ви зі своїми поминками. Може, підете в бєсєдки?». За дев'ятиградусної чи десятиградусної температури? Я спитала, де це у них прописано, бо в правилах такого немає. Він нахабно відповів: Це я так сказав. Я вам це озвучую."

Іванна була шокована та розчарована такою поведінкою, як і свідки цієї ситуації. Вони підтримали Іванну, що, можливо, змусило адміністратора трохи передумати та спробувати "виправити ситуацію", але збитків було вже завдано.

Коментарі під постом Іванни / фото: скріншот Facebook

Іванна вирішила оприлюднити цю ситуацію та звернутися до всіх власників закладів:

"Щоб це було уроком для інших діячів, які тікають від ТЦК, відкупляються і думають, що вони Боги, що їх це мине. квартплати вдовам, думаючи, що вони мільйонерки."

Поки що адміністрація "Рожи" не дала офіційного коментаря з цього приводу, але на їхній сторінці у Facebook з'явилася хвиля обурення від користувачів.

Коментарі під постом Іванни / фото: скріншот Facebook

А ми нагадуємо, викрали ТЦК і викинули в лісі: дівчина розповіла дивну історію про свого хлопця

Також стало відомо, що газета ТРО вирішила привернути увагу пікантним фото з військової: "Боляче і прикро бачити таке"