Останній повний тиждень квітня не буде багатий на астрологічні події, але варто відзначити три тенденції: повний місяць у знаку Скорпіона 23 числа, зміна руху Меркурія — від ретроградного до директного, а також тригон Юпітера з Чорним Місяцем наприкінці тижня.

Повний місяць у Скорпіоні — досить драматична з енергетики подія. Не тільки Скорпіони, а й решта представників Зодіаку відчують емоційну нестабільність у цей період. Превалюючими почуттями будуть ревнощі, дратівливість, мстивість.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

У понеділок відмовтеся від будь-яких справ, якщо це, звичайно, можливо. Настрій занепадає, а обставини ніяк не сприяють прояву себе. У ці дні краще звести всі зовнішні контакти до мінімуму. На тижні також уникайте зайвих витрат, купуйте тільки необхідне - для шопінгу час не сприятливий. А ось ближче до кінця тижня ви зможете розвернутися, проявити активність у справах та зробити все, що планували раніше. Тому все найважливіше переносіть до кінця тижня та на вихідні.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Вам рекомендується звернути свій погляд на себе, а краще всередину – у свій внутрішній світ. Саме в ньому криються відповіді на багато питань, що вас турбують. Тільки в гармонії з собою можна дійти правильного рішення і визначити найкращий спосіб дії. Все інше – лише вгадування та зайва витрата сил. Початок тижня видасться важким, можливі прояви негативних емоцій, а також різні нападки на вас з боку людей, яким ви звикли довіряти. Але до середини тижня все налагодиться, і ви заживете повним життям.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень пройде у дуже тісному контакті з людьми. Щодня вас оточуватиме безліч різних людей: друзі, родичі, знайомі, колеги та просто випадкові зустрічі. Багато спілкування, а також корисних знайомств з перспективою на майбутнє. Не дивлячись на сприятливість тижня в цілому, все ж таки потрібно зберігати обережність, тому що не всі контакти будуть позитивними, хтось може засмутити або образити вас, а в найгіршому випадку і зовсім нашкодити. А ось у сім'ї на вас чекає гармонія та затишок. Проводьте більше часу із близькими людьми.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня ви будете як ніколи емоційними, і тому, звичайно ж, є свої причини. Причому ваші емоції будуть литися через край і щоразу через різний. На початку тижня є небезпека засмутитися через дрібниці, впасти в апатію і меланхолію і зовсім піти в себе від всіх оточуючих вас людей. До середини тижня ви будете душею компанії, в центрі загальної уваги, випромінюючи радість і оптимізм. Щоб такі зміни в настрої не виглядали дивно з боку, намагайтеся трохи стримувати свої пориви, повний контроль над якими ви знайдете до вихідних.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Львова тиждень буде сприятливим, особливо у питаннях взаємин між двома людьми. Але швидше за все ці відносини будуть пов'язані аж ніяк не з романтикою, а з роботою. Тому флірт не передбачається, а на горизонті маячать переговори та збори, але ось вони будуть дуже вдалими для вас. З самого початку тижня ви отримаєте заряд бадьорості та ділової активності, який триватиме до кінця робочого тижня. А успіх у спілкуванні з іншими людьми дозволить вам вирішити багато питань на свою користь – не втрачайте такого шансу.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Все у ваших руках і з цим не можна посперечатися. Чи буде вдалий поточний тиждень цілком і повністю залежить саме від ваших дій і звинувачувати когось іншого в цьому немає сенсу. У середині тижня можуть активувати недоброзичливці, які раді будуть вам влаштувати різні капості, але ви можете обійти всі перешкоди. З іншого боку, якщо ви не бажаєте нічого робити, то саме в руки до вас нічого не піде і навпаки - всі біди буквально посиплються на вас. Тому вирішувати вам, як чинити – робити щось чи скаржитися на долю.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Намагайтеся присвятити цей тиждень якщо не самому собі, то своїй родині, близьким і дорогим вам людям. Особливо важливо приділити увагу літнім членам сім'ї, комусь із них може знадобитися ваша допомога та підтримка. Вихідні, проведені з рідними, принесуть вам довгоочікуваний відпочинок та наповнять ваше життя теплом та домашнім затишком. У справах робітників виявляйте терпіння та витримку. Можливі ситуації, в яких все піде не зовсім так, як вам хотілося в даний момент, потрібно лише почекати і все налагодиться само собою.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Добре провести час цього тижня з людиною, яка розділятиме ваші почуття, погляди на світ і зможе підтримати у скрутну хвилину. Але якщо ви ще не знайшли такого супутника життя, то доведеться самостійно справлятися з емоційними проблемами. Можливе раптове погіршення настрою та виникнення депресії на порожньому місці. Проводьте більше часу на самоті, почитайте улюблену книгу або перегляньте фільм, що сподобався. Це вам піде на користь. Намагайтеся не виявляти різкість по відношенню до інших людей.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви як завжди на коні. Навіть якщо хтось вважає, що ви не маєте рації і чините не так, як слід - для вас не має ніякого значення чужа думка, адже є своя голова на плечах, яка каже, що ви робите все так, як треба і іншого не дано. Така впевненість у собі у поєднанні з гарною енергетикою цього тижня дозволить вам багатьох людей переманити на свій бік. А звідси і слідство – усі справи підуть як по маслу. Постарайтеся все ж таки переконувати плавно і не ставати тираном, інакше це може вийти боком згодом.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Розслабтеся - цей тиждень спокою та відпочинку. Ні, зовсім без справ ви не залишитеся, але всі справи будуть вам на радість. Навіть від звичайної роботи ви зможете отримати насолоду. А ваші нові ідеї буду добре сприйняті та гідно оцінені. Для сімейного життя сприятливі п'ятниця та вихідні – тоді ви зможете проявити себе у кращому вигляді, що не залишиться поза увагою другої половинки. Є шанс прикрасити свої стосунки або набути нового романтичного знайомства, яке матиме продовження.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень дуже сприятливий для розвитку відносин, вирішення наявних проблем та гармонізації відносин, побудови планів на майбутнє – загалом усіх тих дій, які дозволять вивести ваші відносини на новий, більш стійкий та приємний рівень. Тому присвячуйте час саме своєму особистому життю, доки доля сприяє вам у цьому. Для спільних прогулянок та заходів сприятливий час на початку тижня, а ближче до кінця краще вирішувати спірні ситуації та обговорювати свої плани на майбутнє.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ви схильні надто меркантильно ставитися до близьких вам людей, свого оточення, друзів. Звичайно, у скрутну хвилину можна попросити у них допомоги, але не варто зловживати цим. І тим більше намагатися нажитися за рахунок інших людей, які особливо люблять вас і довіряють вам – зовсім не шляхетне заняття. Якщо перед вами стоять такі цілі, то ви зможете їх досягти цього тижня. Але подумайте, чи дасть вам радість надалі? Адже відносинами з друзями набагато важливіше, ніж хвилинний успіх у справах чи прибуток.

Нагадаємо, що гороскоп на квітень-2024 для кожного знака Зодіаку: протистояння Тельців, праця Дів та угода Козерогів.

Раніше ми повідомляли про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.