Трагічний інцидент вразило тихе місто Вінницю. 40-річна жінка, яка втомилася від життєвих проблем, зробила відчайдушну спробу позбавити життя свого малолітнього сина, намагаючись втопити його в річці.

Її крики про безвихідь і небажання жити вказують на глибоку душевну кризу та можливі психічні розлади.

Річка, фото: скріншот з відео

Незважаючи на те, що сім'я раніше не перебувала на обліку в соціальних службах, очевидно, що жінка потребувала професійної допомоги та підтримки. На щастя, поряд виявився курсант вінницького навчального закладу Артем Макаров, який не вагаючись кинувся рятувати дитину. Вона намагалася це зробити через те, що їм не було де жити.

Завдяки його рішучим діям хлопчика вдалося витягти з води та передати медикам. Наразі він перебуває у лікарні під наглядом батька, а мати за рішенням суду поміщена до психіатричної установи для проходження необхідних експертиз та отримання належної допомоги.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

"У цій сім'ї є ще одна дитина, хлопчик, який навчається у 7 класі", – розповіли в центрі соцслужб.

Річка, скріншот із відео

Цей випадок яскраво ілюструє, наскільки важливо своєчасно помічати ознаки емоційного виснаження та пропонувати підтримку нужденним. Адже людське життя безцінне, а кожна дитина заслуговує на щасливе і безпечне майбутнє.

"Я побачив, як жінка з дитиною були у воді. Я побіг до них, вона тримала дитину в руках, схопила дитину, жінка не чинила опір. Хлопчик мені сказав, що порізався", - зізнався курсант ХНУВС.

Нагадаємо, душили самі себе: вчені розкрили моторошні подробиці ритуальних жертв жертв жінок

Як повідомляв "Знай.uа", 15-річна дитина влаштувала стрілянину в школі, але посадили інших людей: чому це вперше сталося

Знай.ua писав, українець застрелився у воїнниці через тижні після мобілізації - на ВЛК не знайшли проблем із психікою