Здається, що погода в Україні наступного тижня дійсно принесе зміни для українців, зокрема, зниження температури повітря порівняно з теплими днями на початку квітня.

Зменшення температури з +23°С, а місцями з +28°С до +16°С, та +21°С, а в деяких регіонах навіть до +11°С, +16°С, безсумнівно відчуватиметься.

Заморозки, фото Укргідромедцентр

Як повідомляють синоптики, що це зниження температури, через те, що тепер до нас дути почнуть вітри з Північного Заходу. Зазвичай такі вітра бувають прохолоднішими, тому і температура трохи впаде.

На середину тижня готуйтеся до збільшення дощів, бо до нас мчить циклон з Південного Заходу. Особливо мокро буде на Заході, в Центрі та на Півночі. І не забудьте про можливі грози – тримайте під рукою парасольку, якщо плануєте виходити надвір!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Дощ, скриншот youtube Звуки природы Павел Relaxik

На стику другої та третьої декади квітня, зокрема на початку двадцятих чисел, очікується найбільш прохолодна погода в Західних та Північно-Західних областях, де прохолодні повітряні маси будуть на вищому рівні. Тому краще одягатись тепліше.

Данна інформація буде корисною для тих, хто планує подорожі чи заняття на відкритому повітрі, оскільки варто підготуватися до холоднішої погоди та можливих дощів. Треба взяти з собою більш теплий одяг.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua сезон кровопивць починається: як зробити відлякувач комарів із двох інгредієнтів

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, приготуйтеся до пекельної спеки: прогноз погоди на літо 2024 року не залишить шансу прохолоді та комфорту