Над Україною впродовж вихідних згущуватимуться хмари, обіцяючи значні опади та грози.

Субота 6 квітня

Принесе з собою сильні дощі та грози у більшій частині країни, за винятком Донецької, Луганської, Одеської областей та Криму, де погода залишиться сухою.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube

Втім, населення може очікувати на потепління: нічні температури коливатимуться від +1 до +9 градусів, а вдень повітря прогріється до приємних 15-19 градусів за Цельсієм.

Неділя 7 квітня

Дощі охоплять майже всю територію країни, за винятком західних областей та Хмельниччини, проте цього разу без грозових явищ.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Дощова тепла погода. Фото: Youtube

Температурний режим залишиться високим і комфортним з нічними показниками від 6 до 9 градусів та денними від 15 до 18 градусів вище нуля. Суттєве поліпшення погодних умов настане вже наступного дня.

Понеділок 8 квітня

Прогнозується, що цього дня по всій країні буде сухо, з переважно хмарним небом, але з проясненнями. Денні температури сягнуть +19...+22 градусів, обіцяючи українцям приємний початок нового тижня.

Водночас, за попередніми даними, 7 квітня у північно-західні регіони України, включно з Києвом, надійде піщана буря із Сахари, що може додати викликів у період вже непростої погоди.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua Україну знову накриє аномальне тепло: такого прогнозу погоди у квітні не чекали

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, де не можна шуміти 3 квітня і що буде, якщо вас хтось обіллє сьогодні: прикмети, заборони та правила на Микити