Відома тарологиня Олена Бюн висловила думку, що президент України Володимир Зеленський наразі не розглядає можливість переговорів з Росією, адже це може призвести до втрати територій.

Її коментарі прозвучали на ютуб-каналі "Поговоримо", де Бюн заявила, що ЗСУ готують невідомі "сюрпризи" для ворога, натякаючи на те, що Україна не має наміру поступатися своїми позиціями.

Олена Бюн

Тарологиня підкреслила, що зараз не час для переговорів з РФ, оскільки це спричинить лише втрати для України. Однак, вона також зауважила, що передбачення, зроблені на основі таро, не слід сприймати як абсолютну істину, оскільки вони не мають наукового обґрунтування і можуть не збутися.

Вона також наголосила на тому, що, хоча тарологія та інші езотеричні практики можуть пропонувати інсайти щодо можливих майбутніх подій, вони не мають наукового підґрунтя і їх передбачення не завжди справджуються. Тому такі прогнози слід сприймати з певною долею скепсису і як елемент розважального контенту, а не беззаперечну істину.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Таролог Олена Бюн. Фото скріншот з Youtube

Висновки Олени Бюн викликають зацікавленість, однак слід пам'ятати, що політичні та військові рішення приймаються на основі багатьох факторів, і будь-які езотеричні передбачення слід розглядати з обережністю та критичністю.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, просто розмови чи невідворотна реальність: таролог розповів, чи вступить Захід у війну з рф

Також, Знай.ua писав про "Люди тікають...": екстрасенс визначив область України, на яку насувається небезпека