У Хмельницькій області поліція займається розслідуванням інциденту, що стався у Шепетівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ТЦК).

За інформацією поліції, 29 березня під час конфлікту можливо пошкоджено автомобіль військових. Інна Чаховська, старша інспекторка поліції, пояснила, що наразі триває збирання доказів та встановлення всіх обставин події.

Напад на ТЦК, скріншот: YouTube

Після завершення розслідування поліція прийме рішення щодо можливого притягнення до відповідальності особи, яка, можливо, спричинила пошкодження автомобіля.

Це може включати застосування адміністративних санкцій, таких як штраф, громадські роботи або адміністративний арешт. Подальша доля справи буде вирішена у суді, де буде встановлено вину та винесено відповідне покарання винних осіб.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Інцидент з пошкодженням автомобіля військових ТЦК стався у Шепетівському районі Хмельниччини під час конфлікту між місцевими жительками та військовими центру.

Напад на ТЦК, скріншот: YouTube

Наразі правоохоронні органи вивчають всі обставини події та з'ясовують можливі правопорушення всіх учасників конфлікту. Встановлення відповідальності за пошкодження автомобіля є одним з аспектів розслідування, що знаходиться наразі в стадії активного збирання доказів та встановлення фактів.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua скільки українців потрібно на фронті: Сирський назвав цифру

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, жінки атакували бусик ТЦК ціпками: воєнкоми не змогли протистояти

Також, Знай.ua писав про після повістки не обов'язково одразу воювати: українцям розповіли про нюанс у ТЦК