За висловленням Вадима Скібіцького, представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у Росії залишилося близько 950 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня.

Ці ракети є частиною російського арсеналу, які можуть бути використані для проведення атак на Україну з великою точністю та знищувальною силою.

Вадим Скібіцький. Фото: скриншот з відео

Скібіцький також повідомив, що навесні 2024 року Росія планує провести ще 2-3 масовані атаки на територію України. Ці напади можуть мати серйозні наслідки для безпеки України та її населення.

"Зараз у Росії залишається приблизно 950 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня з дальністю польоту понад 350 кілометрів. Ми спостерігаємо, що вони, як правило, намагаються тримати свої запаси ракет на рівні не менше 900 одиниць, і росіяни майже досягли цього ліміту", - пояснив він.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Балістична ракета, скріншот: YouTube

За даними ГУР, у квітні 2024 року росія планує виробити близько 40 ракет Х-101, які також можуть бути використані для атак на Україну.

Ці плани росії свідчать про серйозні загрози для безпеки України та підтверджують необхідність посилення обороноздатності країни. Тому, українці повинні бути уважними до сповіщень про тривогу.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua масовані ракетні атаки, але є нюанс: що чекає на Україну в квітні

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, загроза наростає: киян суворо попередили перед атаками

Також, Знай.ua писав про удари балістикою з Криму можна припинити: Братчук вказав на єдиний спосіб