Укренерго ретельно наголошує на необхідності перевіряти інформацію про енергопостачання лише на офіційних ресурсах, таких як веб-сайти та сторінки в соціальних мережах місцевих обленерго.

Важливо зазначити, що власна електронна кабінета споживача також може стати надійним джерелом інформації.

Укренерго попереджає про ризики та небезпеку поширення фейкових повідомлень, які можуть містити недостовірні дані про можливі відключення електроенергії в регіонах.

Публікація "Укренерго", скріншот: Telegram

Компанія закликає українців бути пильними і відповідальними громадянами, не довіряти сумнівним повідомленням та не поширювати їх серед знайомих.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Укренерго попереджає про ризики, пов'язані з поширенням фейкових повідомлень, які можуть містити недостовірні дані про можливі відключення електроенергії в певних регіонах. Такі дії можуть спричинити паніку та негативно позначитися на роботі енергетичної системи.

У випадку отримання недостовірної інформації, важливо негайно звертатися до офіційних джерел або зв'язуватися з місцевим обленерго для підтвердження достовірності та уникнення паніки серед населення.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua "Укренерго" попереджає про надзвичайне навантаження на електромережі країни: що потрібно робити

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, голова ”Укренерго” Кудрицький отримав $5 млн за схему виведення грошей компанії Коломойського — ЗМІ

Також, Знай.ua писав про "Укренерго" звернулося з важливим застереженням: у жодному разі не погоджуйтесь