В інтернеті почали активно обговорювати відео, яке було знято у кабінеті начальника Рівненського ТЦК та СП Олександра Ярмошевича. На кадрах знято сцени, що викликають "непристойні" питання, і тепер розпочалася офіційна службова перевірка.

Повідомлення про це розмістив у Facebook Рівненський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Олександр Ярмошевич цілується з підлеглими / фото: скріншот Youtube

Відео, швидше за все, записано прихованою камерою в кабінеті начальника. Олександр – підполковник ЗСУ, обіймає свою посаду вже два роки, пройшов АТО. ЗМІ, які знімали репортаж про його діяльність, описали його як "цілеспрямованого, чесного та з гострим почуттям справедливості".

Проте, чесність полковнику не завадила відправляти молодих хлопців на фронт, а самому "розважатися" з коханками.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На відео, знятому прихованою камерою, видно, як він пристрасно цілується з дівчиною, яка, мабуть, є його підлеглою. Варто зазначити, що начальник одружений.

Олександр Ярмошевич із дружиною / фото: скріншот Youtube

Тепер, коли ці кадри стали широко обговорюватися в мережі, як у громадськості, так і у правоохоронних орагнів виникли питання щодо їх утримання та обставин зйомки, розпочалося ретельне розслідування.

"Надалі належна оцінка буде дана як змісту змонтованого відеоряду, тимчасового проміжку, так і факту встановлення секретного відеоспостереження у службовому приміщенні", – написали представники ТЦК.

Коментар під відео / фото: скріншот Х

Раніше Знай.ua писав про юриста, який пояснив, як військкоми обманюють простих українців - ця маніпуляція не повинна працювати

Вам буде цікаво дізнатися, Lexus, квартири, будинки: колишній військком зі Львова під час війни став багатієм